ΔΕΗ Blue: 4 σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνησης στο Athens Metro Mall

από fimotro

Την εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας τεσσάρων σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων Ι.Χ. από τη ΔΕΗΒlue στο Athens Metro Mall ανακοίνωσε η επιχείρηση.

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης, είναι κατάλληλοι για φόρτιση έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Διαθέτουν δύο πρίζες ισχύος 22 kW η κάθε μία και είναι συνδεδεμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου ΔΕΗ Blue, μέσω της οποίας παρέχεται 24ωρη υποστήριξη σε όλους τους χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Όπως τονίζει η ΔΕΗ, οι Επισκέπτες του ATHENS METRO MALL με ηλεκτροκίνητα οχήματα θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να τα φορτίσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους, συνδυάζοντας την εμπειρία του shopping με την άψογη εξυπηρέτηση καθώς ο χρόνος που απαιτείται για να γεμίσει η μπαταρία ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος είναι εξαιρετικά χαμηλός.

Σημείο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ©Athens Metro Mall - ΔΕΗ
Σημείο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ©Athens Metro Mall – ΔΕΗ

350 σημεία δημόσιας φόρτισης διαθέτει η ΔΕΗ Blue

«Το δίκτυο φόρτισης ΔΕΗ Blue διαθέτει περισσότερα από 350 σημεία δημόσιας φόρτισης και φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα. Για τη ΔΕΗ, η ανάπτυξη δημοσίως προσβάσιμων υποδομών φόρτισης σε βασικά σημεία ενδιαφέροντος (εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια, δημόσιοι χώροι στάθμευσης, εθνικοί δρόμοι) συμβαδίζει με την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής ΔΕΗ Blue, ο οδηγός μπορεί να εντοπίσει τον κοντινότερο φορτιστή, να σχεδιάσει τη διαδρομή, να ολοκληρώσει τη συνεδρία φόρτισης και να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα, λαμβάνοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες», τονίζει η εταιρεία.

Τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης

Είναι αποδεδειγμένο πως μέσω της ηλεκτροκίνησης μειώνεται σημαντικά η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, αλλά και επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία οξειδίων του αζώτου, ενώ ένα ηλεκτροκίνητο όχημα αποτελεί εκτός από μία οικολογική λύση, ένα απόλυτα ασφαλές και οικονομικό μέσο μεταφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα