ΔΕΔΔΗΕ: Πίνακας με προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

από fimotro

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της χώρας ανακοίνωσε για σήμερα, Παρασκευή 6 Αυγούστου, ο ΔΕΔΔΗΕ, επηρεάζοντας και αρκετές περιοχές της Αττικής.

Ανάμεσα στις περιοχές όπου θα σημειωθούν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος περιλαμβάνονται η Νίκαια, το κέντρο της Αθήνας και το Παλαιό Ψυχικό. Δείτε αναλυτικά  στους πίνακες, τις περιοχές και τις ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος, πατώντας ΕΔΩ

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι λόγω συνθηκών μπορεί να υπάρξουν και έκτακτες διακοπές ρεύματος, καθώς εξακολουθούν να παρουσιάζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα