Δεν ανακοινώθηκε η απόφαση για τις ποινές

Δεν πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τους ενόχους της υπόθεσης της Χ.Α. Λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία δευτερολογιών των συνηγόρων υπεράσπισης επί της πρότασης της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά και τη συνέχιση της διαδικασίας για τις ποινές.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, ζήτησε και έλαβε τον λόγο με αφορμή, όπως είπε, τις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε χθες από συνηγόρους υπεράσπισης, λόγω της πρότασής της για απόρριψη ελαφρυντικών σε όσους έχουν κριθεί ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας τόνισε αρχικά ότι θα τοποθετηθεί με αφορμή τη «σφοδρή επίθεση» που δέχθηκε από συνηγόρους υπεράσπισης και τις αιχμές που είπε άφησαν για εκείνη περί αλλαγή πλεύσεώς της, λόγω αλλαγής του κλίματος που διαμορφώθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου περί της ενοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα