Χωρίς κατασκηνώσεις, συναυλίες και μπαρ αυτό το καλοκαίρι

από fimotro

Ωστόσο, μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν το φετινό καλοκαίρι δεκάδες καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κάτιας Μακρή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα «όχι» του καλοκαιριού θα είναι τα εξής:

1)    Οι κατασκηνώσεις για τα παιδιά φαίνεται ότι δε θα ανοίξουν καθόλου όλο το καλοκαίρι.

2)    Δε θα πραγματοποιηθεί καμία συναυλία, με εξαίρεση τα θέατρα που γίνεται «μάχη» για να ανοίξουν, όπως το Ηρώδειο ή την Επίδαυρο που αναμένεται να λειτουργήσουν με πληρότητα μέχρι 40%.

3)    Τέλος, κατά τα φαινόμενα, φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που δε θα λειτουργήσουν μπαρ, εκτός και αν βρεθεί λύση ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι όρθιοι πελάτες, κάτι που όπως φαίνεται είναι δύσκολο να γίνει.

Επιταχύνεται η λειτουργία καταστημάτων εστίασης

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, όπως η εστίαση.

Αν όλα πάνε καλά, στις 25 Μαΐου εστιατόρια και καφετέριες ανεβάζουν ρολά και… καταλαμβάνουν μέχρι και το οδόστρωμα, ενώ αύριο στις 12:00 αναμένεται η τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό για να αποφασιστούν τα εξής:

Ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης

1)    Τραπέζια μέσα χωρίς κλιματισμό

2)    Τραπέζια στο πεζοδρόμιο, ακόμα και στο οδόστρωμα.

Επίσης, αναμένονται τα εξής:

–  Στις 25 Μαΐου θα ανοίξουν όλα τα πολυκαταστήματα

–  15 Ιουνίου, αντί της 1ης Ιουλίου που αρχικά είχε οριστεί, θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία της περιφέρειας για τον εσωτερικό τουρισμό, καθώς οι πτήσεις αναμένονται μετά την 1η Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα