Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα επαναφοράς των SMS

από fimotro

«Υπάρχουν πολλά εργαλεία στη φαρέτρα της κυβέρνησης», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται ζήτημα επαναφοράς του SMS στο 13033, προς το παρόν.

Σε ερώτηση σχετικά με την επαναφορά του SMS για τον πληθυσμό, ο κύριος Χαρδαλιάς, δήλωσε, «το έχω επαναλάβει. Υπάρχουν πολλά εργαλεία στη φαρέτρα της κυβέρνησης. Όλα τα εξετάζουμε βήμα-βήμα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο ζήτημα. Αν υπάρξει, θα αφορά αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να προστατεύσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουμε τέτοιο ζήτημα».

«Η κεντρική λογική είναι ότι έχουμε εργαλεία τοπικά ή υπερτοπικά να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Δεν υπάρχει γενικευμένο lockdown. Σε τοπικό επίπεδο, ό,τι μέτρο μπορούμε να πάρουμε για να περιορίσουμε τα επιδημιολογικά φορτία, θα τα πάρουμε», προσέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε ότι «δεν νομίζω ότι ο περιορισμός των μετακινήσεων είναι απαραίτητος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα