Χαλάνδρι: Μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ και θύμα τον γνωστό στις αρχές Γιώργο Μοσχούρη

από fimotro

Άγρια εκτέλεση με χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Παλαιολόγου, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, γνωστό στις αρχές για τη φερόμενη εμπλοκή του στη λεγόμενη Greek Mafia.

Ο Μοσχούρης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Στο σημείο της εκτέλεσης εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο όχημα στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου. Εκτιμάται πως πρόκειται για το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved – Μητρώο online media: 12508