Χαλάνδρι: Η συνέντευξη του γιατρού που δεν είχε προβληθεί

από fimotro

“Είχε σχέδιο να με καταστρέψει”, έλεγε για τη 49χρονη

ο φως της δημοσιότητας βλέπει μια συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο 68χρονος γιατρός τον οποίο πυροβόλησε χθες η 49χρονη εικαστικός, στο Χαλάνδρι, αναφερόμενος στην άγρια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, τα πολλά δικαστήρια και τις απειλές.

Ο γνωστός γιατρός είχε μιλήσει παλιότερα για αυτή τη διαμάχη, όμως η συνέντευξη αυτή δεν προβλήθηκε ποτέ. Τώρα την έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το θύμα είχε μιλήσει στο παρελθόν στην παρουσιάστρια για την άγρια δικαστική διαμάχη που είχε με τη 49χρονη εικαστικό. Πριν την προβολή της ο γιατρός παρουσίασε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στους συνεργάτες της δικαστική απόφαση που σχετιζόταν με τον εκβιασμό του. Ο οφθαλμίατρος είχε κερδίσει το δικαστήριο, με αποτέλεσμα η Τατιάνα Στεφανίδου με την ομάδα της να επιλέξουν να μη δώσουν βήμα στη 49χρονη γυναίκα που φαινόταν ότι ζητούσε περισσότερα πράγματα. Τα όσα είχε πει τότε ο γιατρός προβλήθηκαν στο T-live.

Χαλάνδρι: Καταδικάστηκε για εκβιασμό η 49χρονη

«Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καταδικάστηκε πρόσφατα σε δέκα μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντί μου, εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από εμένα και από τη σύζυγό μου, γιατί έχει έρθει δύο φορές και έχει χτυπήσει τη σύζυγό μου…

Η κυρία αυτή ζει, εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100.000€, έχει έρθει στο νοσοκομείο επανειλημμένως, έχει κάνει φασαρίες, τώρα εκκρεμεί… έχει γίνει δικαστήριο και εκκρεμεί ποιος θα πάρει, γιατί έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί, τέλος πάντων…», είχε αναφέρει ο οφθαλμίατρος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Το παιδί υποφέρει”

Στη συνέχεια ο γιατρός συμπλήρωσε: «Έχει έρθει εδώ, έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου… Το παιδί έχει ζήσει πάνω από έναν χρόνο μαζί μας, κατά διαστήματα, γιατί το εγκαταλείπει… Εμείς θέλουμε, η οικογένειά μου, να το πάρουμε το παιδί, γιατί εκεί το παιδί υποφέρει. Η κυρία αυτή εφευρίσκει για εκβιαστικούς λόγους… Έρχεται στο νοσοκομείο, εκβιάζει, έρχεται… κάνει φασαρία κάτω από το σπίτι, δηλαδή, όλη η οικογένειά μου ζούμε ένα δράμα.

Έχουν γίνει δύο δικαστήρια για διατροφή, για το παιδί, τα οποία της τα δίνω. Και θέλει περισσότερα. Είχε σκοπό, προφανώς, να χωρίσω εγώ και να πάω να ζήσω μαζί της, δεν πέτυχε στον σκοπό και προσπαθεί τώρα, εκδικητικά και λεφτά να μου πάρει και να διαλύσει την οικογένειά μου. Έρχεται και δημιουργεί στο ιατρείο μου και στο νοσοκομείο, επεισόδια» είχε προσθέσει ο 68χρονος οφθαλμίατρος.

“Θα σε καταστρέψω”

«Μου λέει “θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά” και το έχει βάλει σε ενέργεια αυτό το σχέδιό της. Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ, ζω με την οικογένειά μου κι ήταν μια περιστασιακή σχέση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο. Η κυρία μου είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα μου έλεγε ότι είναι, μου έλεγε ότι είναι Ιταλίδα, τέλος πάντων, διάφορα τέτοια. Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους έξι μήνες, συνολικά. Από εκεί και πέρα, εγώ ανέλαβα τις ευθύνες μου όταν γεννήθηκε το παιδί, της έδινα γύρω στις 2.000 με 3.000 χιλιάδες το μήνα, προ κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα