Μποτιλιαρισμένοι οι κεντρικοί δρόμοι – Κλειστό το μετρό

από fimotro

Πολύ μεγάλα προβλήματα παρουσιάζονται από το πρωί στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Λόγω της απεργίας στο μετρό, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής είναι πολύ δύσκολη και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στους δρόμους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας («astynomia.gr»).

Με μεγάλα προβλήματα η κίνηση στους δρόμους
Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι Αθηναίοι καθώς από νωρίς το πρωί αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά και στην Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Φιξ. Πυκνή είναι η ροή των οχημάτων στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως ενώ όσο περνάει η ώρα αυξάνεται τα προβλήματα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής. Αυξημένη κίνηση σε Κηφισό και Λεωφόρο Κηφισίας και Μεσογείων.

Η κίνηση στους δρόμους ώρα 08:20

kini234

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα