Πολύ αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η κίνησηστους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, με τους οδηγούς να πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή, καθώς τα οχήματα κινούνται σε πολλά σημεία με χαμηλές ταχύτητες.

Στις 10:00, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις 15 με 20 λεπτά σημειώνονται από Λ. Δημοκρατίας έως Λ. Κύμης, προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις 10 15 λεπτά, από Λ. Μαραθώνος έως Λ. Κηφισίας προς Ελευσίνα και καθυστερήσεις 10′-15, από Αγία Παρασκευή έως Λ. Κηφισίας (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού) προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία:

– Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών
– Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ
– Μεσογείων, από Χολαργό
– Λ. Κηφισίας (άνοδος), απο Πανόρμου έως Υγεία
– Λ. Κηφισίας (κάθοδος), τμηματικά
– Βασ. Κωνσταντίνου, από Καλλιμάρμαρο έως Χίλτον

Νέα στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 μετά το μεσημέρι θα μείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του Μετρόστις γραμμές 1,2,3, οι συρμοί των ηλεκτρικού και του ΤΡΑΜ, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων που διεκδικούν τη συλλογική σύμβαση εργασίας τους , η οποία αν και υπεγράφη τον Ιούνιο του 2019, δεν τίθεται σε ισχύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα