Μπόρις Τζόνσον: Θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές 2024

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2024, όπως επιβεβαίωσε μία πηγή που βρίσκεται κοντά του. Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στο Uxbridge και στο South Ruislip στις επόμενες εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν το 2024.

Σημειώνεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον εξελέγη βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του δυτικού Λονδίνου από το 2015, κατακτώντας την με πλειοψηφία 5.034 το 2017 και 7.210 το 2019, όταν ήταν πρωθυπουργός. Η πηγή επιβεβαίωσε στο Bloomberg την απόφαση του Τζόνσον να θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη φορά.

Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη ξεκινήσει μια προσοδοφόρα μετα-πρωθυπουργική καριέρα πραγματοποιώντας ομιλίες και έχοντας πληρωθεί 276.000 λίρες για μια ομιλία σε Αμερικανούς ασφαλιστές μόλις ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Related posts

Ρωσία: Ο Πατριάρχης Kύριλλος ήταν πράκτορας της KGB

Μασκ: Αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς – Εταιρεία ζητεί 1,9 δισ.

Grammy 2023: Οι «λαμπεροί» νικητές μιας λαμπερής βραδιάς

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα