Μπιμπίλας για παρενοχλήσεις: Τα αγόρια είναι πάρα πολλά, αν ανοίξουν το στόμα τους

από fimotro

«Τα αγόρια είναι πάρα πολλά», είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλώνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αναφερόμενος σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Μερικά πράγματα που ακούω με εκπλήσσουν κι εμένα που είμαι 45 χρόνια στον χώρο. Όχι πως δεν ήξερα, για αυτό νιώθω όσοι συσχετίζονται με αυτό τον χώρο θα πρέπει να νιώθουν συνένοχοι στην σιωπή», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ΣΚΑΙ.

«Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους περιστατικά δεν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

«Ζούμε σε ένα μικρό χώρο και φοβόμαστε μην χάσουμε την δουλειά μας, τις επαφές μας», ανέφερε προσθέτοντας πως το ζήτημα αυτό δεν αφορά μόνο ζητήματα σεξουαλικής φύσεως.

«Τώρα φαίνεται πως ο φόβος σταμάτησε να υπάρχει, υποχώρησε και μην ξεχνάμε πως κάποιος κάνει την αρχή και ο άρχων της χώρας, που είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βγαίνει και λέει “μιλάτε πια ελεύθερα”, έχοντας και το διαδίκτυο πλέον», είπε.

«Εμείς ως σωματείο είπαμε στα μέλη μας, προσπαθήστε να μην φωτογραφίζεται πρόσωπα. Ελάτε στην επιτροπή επιστημόνων που δημιουργούμε στο σωματείο, να δούμε ποιες υποθέσεις μπορούν να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης», επεσήμανε.

Σε περιπτώσεις καταγγελιών, ανέφερε ο κ. Μπιμπίλας, για τις οποίες δεν μπορεί πλέον να επιληφθεί η Δικαιοσύνη, θα πρέπει να γίνεται δημοσίευσή τους μέσω του Σωματείου, ώστε να μην παίρνουν χαρακτήρα κουτσομπολιού.

Σχετικά με τις καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι το θέμα δεν έχει κορυφωθεί. «Είπατε για κορίτσια, τα αγόρια είναι πάρα πολλά και αν ανοίξουν το στόμα τους θα τρίξουν καρέκλες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα