Αύριο παρουσιάζεται το νέο iPhone 12 της Apple

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τη νέα σειρά iPhone παρουσιάζει την Τρίτη, η Apple. Οπως θυμίζει το CNBC, τα περισσότερα χρόνια η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία ανακοινώνει τα iPhone τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια προχωράει στην πώλησή τους. Φέτος όμως είναι διαφορετικά. Η καθυστέρηση οφείλεται στην πανδημία κορωνοϊού, που διατάραξε την παραγωγή και ανάγκασε τους περισσότερους εργαζόμενους της Apple να εργαστούν από το σπίτι.

Ωστόσο, η φετινή κυκλοφορία του iPhone είναι σημαντική. Αναμένεται να περιλαμβάνει τον πρώτο μεγάλο εξωτερικό ανασχεδιασμό από το 2017, όταν η Apple κυκλοφόρησε το iPhone X με αναγνώριση προσώπου. Τα φετινά μοντέλα θα διαθέτουν άκρες τύπου iPad με πιο επίπεδες πλευρές, σε σύγκριση με τις καμπύλες πλευρές των προηγούμενων iPhone.

Η Apple αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει τέσσερα ξεχωριστά iPhone σε διαφορετικά μεγέθη και τιμές – παρουσιάζοντας ένα πολύ ευρύτερο φάσμα συσκευών από ό,τι στο παρελθόν.

Τέλος, τα νέα iPhone θα μπορούν να αξιοποιήσουν ασύρματη τεχνολογία 5G (πέμπτης γενιάς), η οποία θεωρητικά λειτουργεί έως και 10 έως 20 φορές ταχύτερα από τα τρέχοντα ασύρματα δίκτυα 4G. Ωστόσο, τα αμερικανικά δίκτυα δεν μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες ταχύτητες. Το να χρησιμοποιεί κάποιος το επόμενο iPhone ή οποιοδήποτε 5G τηλέφωνο με το σημερινό δίκτυο, θα είναι «σα να έχει Ferrari… αλλά να τη χρησιμοποιεί σε χωριό, όπου δεν μπορεί να τρέξει, επειδή ακριβώς οι δρόμοι δεν μπορούν να διατηρήσουν τέτοιες ταχύτητες», σημειώνει ο Boris Metodiev, στέλεχος της εταιρείας ερευνών Strategy Analytics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα