Αυγενάκης: Την Παρασκευή (2/9) η συνάντηση με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA

από Philippos

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναμένεται να συναντηθεί την Παρασκευή (2/9) με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, με φόντο το ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων.

Την Παρασκευή (2/9) στις 11:00 ορίστηκε η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα είναι το ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων.

Η ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

«Την συνάντηση έχουν αιτηθεί οι διεθνείς συνομοσπονδίες για να συζητηθεί το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και οι εγγραφές των ποδοσφαιρικών σωματείων σ’ αυτό.
Ως εκ τούτου, δίδεται ολιγοήμερη παράταση, έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2022, στη σημερινή (31/08/2022) καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Μητρώο των σωματείων εκείνων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021»,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα