Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν για τρίτη μέρα ακινητοποιημένα στην Αττική Οδό. Η τελευταία καταγραφή από τις Αρχές έγινε χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με την οποία 500 αυτοκίνητα παρέμεναν ακινοτοποιημένα. Εκτοτε, δεν υπάρχει ενημέρωση.

Επιπλέον οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα στους οδηγούς από σήμερα στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση – έξοδος 15 Αττ. Οδού) για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για οχήματα τύπου μίνι-λεωφορείων που βρίσκονται από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 19:00 προκειμένου να μεταφέρουν οδηγούς, που τα οχήματά τους βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός της Αττικής Οδού, με σκοπό να τα ανακτήσουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι θαμμένα στο χιόνι.

Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο λόγο είναι διαθέσιμα από χθες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο «δαχτυλίδι» στη Λ. Κηφισίας.

Ο αποχιονισμός όσο κι αν φαίνετια περίεργο γίνεται από οπλίτες θητείας, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Πρόκειται για το σχέδιο «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ» στο πλαίσιο του οποίου στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, οπλίτες, σμηνίτες, ακόμα και ναύτες με τα φτυάρια στα χέρια προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα