Αττική Ο(χ)δός…

από fimotro

Στο να μαζεύει- το αντίτιμο της διαδρομής- το ξέρει καλά το έργο η εταιρεία Αττική Οδός. Να προστατεύει και να διευκολύνει τους πελάτες της σφυρίζει αδιάφορα.

Γράφει ο Τάκης Διαμαντόπουλος
(Επιχειρηματίας-Στέλεχος ΚΙΝΑΛ)

Αυτό είδαμε την Δευτέρα το πρωί δυστυχώς για τους χιλιάδες εγκλωβισμένους συμπολίτες μας. Όσο και να θες να δικαιολογήσεις και να μειώσεις το ποσοστό ευθύνης της Αττικής Οδού, τα πεπραγμένα δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο να αλλάξεις στάση, απέναντι στην  ανικανότητα και την ανευθυνότητα. Για το διήμερο της χιονοστιβάδας είχαν όλοι ενημερωθεί και να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, περιφέρεια, δήμοι, υπουργεία.

Η συγνώμη του Πρωθυπουργού ήταν πράξη ευθύνης και σεβασμού προς αυτούς τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν και κινδύνευσαν δεν φθάνει όμως, χρειάζεται να συνοδευτεί και από συγκεκριμένες πράξεις. Ο Κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά που “πονάει” ο κρατικός μηχανισμός, εδώ και τώρα λοιπόν αποφάσεις. Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο, αντιθέτως βλέπουν και κρίνουν πολιτικές και προθέσεις.

Η “Ελπίς” χτύπησε τις δομές τα σχέδια της πολιτείας και των φορέων, ουσιαστικά ηττήθηκε το κράτος και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Η αστυνομία η πυροσβεστική και ο στρατός έκαναν το καθήκον τους, απουσίαζε όμως ο κρατικός μηχανισμός. Ειδικότερα, οι στρατιώτες μας έδωσαν μάχη με το φαινόμενο της κακοκαιρίας και προσέφεραν μεγάλη βοήθεια  στους εγκλωβισμένους που έβλεπαν τα στρατευμένα παιδιά μας να είναι δίπλα τους για παν ενδεχόμενο.

Ήρθε η ώρα να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι και πολλά από αυτά από μηδενική βάση. Οι καιροί ου μενετοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα