Ας αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους φαρισαϊσμούς επιτέλους!

από fimotro

Ούτε μαμελούκοι είμαστε, ούτε κουτόχορτο τρώμε!

Ο Ελληνικός λαός ήταν πάντοτε φιλόξενος. Ποτέ ξενοφοβικός. Εκπολίτισε πολλούς λαούς και μετέδωσε φώτα και πολιτισμό.

Το Ευαγγέλιο –που κάποιοι αριστερόφρονες καταδικάζουν- λέει διά στόματος Αποστόλου Παύλου «Της φιλοξενίας μη επιλανθάνεσθε…».
Του Σωτήρη Μ. Τζούμα 
Εμπνεόμενος από την φιλοξενία του Αβραάμ, ο οποίος χάρη στην αρετή της φιλοξενίας που είχε, αξιώθηκε να φιλοξενήσει Αυτήν την Παναγία Τριάδα.
Επομένος κύριοι αριστερόφρονες και αριστερόστροφοι, η Εκκλησία ουδέποτε είχε ξενοφοβικές, μισαλλόδοξες ή ρατσιστικές τάσεις, πολύ δε περισσότερο επιθέσεις! Άδικα την  κατηγορείτε! Η λασπολογία έχει γίνει χόμπυ σας…
Η αντίθεσή μας έγκειται στο γεγονός της παρέλασης του ξόανου Αμάλ, την στιγμή που λόγω περιοριστικών μέτρων δεν μας άφησαν να λιτανεύσουμε την Παναγιά μας! Ένα έθιμο αιώνων.
Μια λιτάνευση που μόνο ευλογία και γιατρειά και απαλλαγή από δεινά, μπορεί να προσφέρει.
Υπάρχουν πλείστα όσα περιστατικά –ιστορικά και πραγματικά γεγονότα- που η λιτάνευση μιας Εικόνος ή ενός ι. Λειψάνου Αγίων ή της Παναγίας μας δώρησε στον λαό μας σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο, την λύτρωση από πολεμίους, εχθρούς, λοιμικές ασθένειες, ανοβρία και άλλα πάμπολλα δεινά!
Έχετε το θράσσος να μας κατηγορείτε ότι δεν δεχόμαστε οι άνθρωποι της Εκκλησίας  το ξυλοπόδαρο περιφερόμενο κουκλάκι με αγάπη! Τί μας λέτε καλέ!!
Το διεθνές αυτό –ουδόλως αθώο σόου- είναι μια σφιγμομέτρηση των λαών μας.
 Αν θέλατε να πονοψυχήσουμε πραγματικά, ας περιοδεύατε ειρηνικά κάποια αληθινά προσφυγόπουλα, που θα επέδιδαν αρμοδίως κατά τόπους ψηφίσματα των ταλαιπωρημένων λαών τους για εξεύρεση λύσεων στα προβλήματά τους.
Αφήστε τους φαρισαϊσμούς επιτέλους! Ούτε μαμελούκοι είμαστε, ούτε κουτόχορτο τρώμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα