Άρειος Πάγος για Siemens: Εξετάζεται το ενδεχόμενο αναίρεσης της απόφασης

από fimotro

Ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος έχει ζητήσει την απόφαση προς εξέταση και επιφυλάσσεται

Το ενδεχόμενο να ζητήσει την αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης για το σκάνδαλο της Siemens εξετάζει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο πρώτος τη τάξει εισαγγελικός λειτουργός της χώρας, Ισίδωρος Ντογιάκος έχει ζητήσει την απόφαση προς εξέταση και έχει επιφυλαχθεί για την επόμενη κίνηση του.

Προηγήθηκε η παραγγελία του κ. Ντογιάκου σχετικά με πιθανές ευθύνες για το πως κατέληξε σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης να οδηγηθεί στην παραγραφή.

«Πέραν τούτων, αναφέρει στην παραγγελία του ο κ. Ντογιάκος, να ελέγξετε αν και σε ποιο βαθμό συνετέλεσαν στην παραγραφή των αξιοποίνων πράξεων της εν λόγω υπόθεσης και οι επελθούσες, κατά καιρούς νομοθετικές μεταβολές στον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα με τους νόμους 4619 του 2019, 4637 του ίδιου έτους και 4855 του 2021» αναφέρει ο κ. Ντογιάκος ζητώντας να εξεταστεί εάν οι αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες επηρέασαν την παραγραφή την αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα