Αρχές Ιουνίου το πρώτο δρομολόγιο με πλοίο από την Ελλάδα στην Κύπρο

από fimotro

Για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας μίλησε στο κυπριακό δίκτυο Sigmalive ο Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλης Δημητριάδης. Όπως ανέφερε, το πρώτο δρομολόγιο αναμένεται το τελευταίο 10μερο του Ιουνίου.

Ο Κύπριος υφυπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια αξιολόγησης και τώρα περιμένουν από τον ανάδοχο να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για να πέσουν οι υπογραφές και να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με όλες τις πληροφορίες για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση.

«Να κάνουμε λίγη υπομονή καμία εβδομάδα για να κάνουμε την ενημέρωση που χρειάζεται ο κόσμος» είπε ο κος Δημητριάδης.

Συνέχυσε λέγοντας «η ναυτιλία επηρεάζεται και από το ουκρανικό και από τα ευρύτερα θέματα της πράσινης μετάβασης είναι και το θέμα της τιμής των καυσίμων. Θεωρώ ότι αυτό το εγχείρημα είναι πιλοτικό και μακάρι οι συμπολίτες μας να το αγκαλιάσουν για να έχουμε σε μόνιμη βάση μια εναλλακτική συνδεσιμότητα για τους συμπολίτες μας. Ελπίζω να καταστεί βιώσιμο και στο μέλλον να έχουμε σύνδεση προς το Ισραήλ και άλλες χώρες. Είναι μια ευκαιρία οι συμπολίτες μας να ταξιδέψουν μεταφέροντας και τα οχήματα τους».

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δρομολόγιο: Λεμεσός – Πειραιάς

Διάρκεια ταξιδιού: 30 ώρες

Εισιτήριο μιας διαδρομής: Μέχρι €50
– Καμπίνα: Μέχρι €80

Εισιτήριο μετ’ επιστροφής: Μέχρι €80
– Καμπίνα: Μέχρι €120

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα