Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ζητούν οι γονείς της μικρής Αλεξίας για την «αδέσποτη» σφαίρα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Το ποσό αυτό προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα έξοδα θεραπείας και αποκατάστασης του άτυχου παιδιού

Αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητούν από τον δράστη οι γονείς της μικρής Αλεξίας, που ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους και γονείς της άτυχης Αλεξίας, το ποσό αυτό προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα έξοδα θεραπείας και αποκατάστασης του παιδιού, που έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, αλλά έχει πολύ δρόμο μέχρι την πλήρη επάνοδό της.

Το δικαστήριο για την εκδίκαση της αποζημίωσης πήρε αναβολή και θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, όμως ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεσμευτεί περιουσία του δράστη που φτάνει το ποσό αυτό.

Τόσο οι δικηγόροι της οικογένειας, όσο και οι γονείς τόνισαν ότι το ποσό αυτό δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της Αλεξίας, η οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να πάει στις ΗΠΑ για να ακολουθήσει εκεί ειδική θεραπεία.

Όλοι όμως είναι αισιόδοξοι πως η Αλεξία θα τα καταφέρει, καθώς η κλινική της εικόνα τους δίνει αρκετές ελπίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα