Αποθεώθηκε από τους Δημάρχους στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

από fimotro

Το έργο του πιο αποτελεσματικού υπουργού, του Κ. Πιερρακάκη αναγνωρίζεται παντού

Δεν χρειάζεται να γράψουμε εμείς ότι ο πιο αποτελεσματικός υπουργός είναι ο Κ. Πιερρακάκης. Φαίνεται αυτό από το συνολικό έργο της κυβέρνησης και από τα αποτελέσματα στα υπουργεία. Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης έχει πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο ψηφοφόρο της ΝΔ ότι παράγει έργο.  Στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης οι απλοί πολίτες αναγνωρίζουν τα τεράστια βήματα που έγιναν για να μην ταλανίζονται στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο. Αυτό πουν δεν έγινε ευρέως γνωστό είναι ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποθεώθηκε από τους δημάρχους στο τακτικό συνέδριο τής ΚΕΔΕ.

Το καλό για τους τοπικούς άρχοντες ήταν ότι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις», ύψους 320 εκατ. ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί από κονδύλια του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, και σκοπός του θα είναι η ανάπτυξη των ηλεκτρονικών δικτύων που θα βελτιώνουν την οργάνωση και λειτουργικότητα των Δήμων.

Πάντως, το σημείο της ομιλίας του που καταχειροκροτήθηκε ήταν όταν ο Κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε σε μία ρήση του παλιού προέδρου των ΗΠΑ, Λίντον Τζόνσον, ο οποίος έλεγε ότι «όταν σκέφτομαι ότι είναι δύσκολη η θέση μου, το να είμαι πρόεδρος των ΗΠΑ, σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα, θα μπορούσα να είμαι δήμαρχος». Κι όπως μας μετέφερραν, ο Κ. Πιερρακάκης θα πρέπει να ένιωσε σαν τον Μέσι, αφού με που ολοκλήρωσε την ομιλία του έκανε 30 λεπτά για να εξέλθει της αιθούσης, αφού όλοι οι παριστάμενοι ήθελαν και να τον χαιρετήσουν και να βγουν μία φωτογραφία μαζί του.

Σ.Σ. Fimotro: Ο άνθρωπος σαρώνει όπου πάει. Πως είναι δυνατόν να μην βγει πρώτος στην Α’ Αθήνας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα