Αποσύρεται ο Γ. Αρώνης από την κούρσα διαδοχής της Alpha Bank

από fimotro

Την παραίτησή του από την κούρσα της διαδοχής για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Alpha Bank, υπέβαλε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Γιώργος Αρώνης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει αποστείλει σχετική επιστολή στο ΤΧΣ. Ο Γ. Αρώνης ήταν συνυποψήφιος για τη θέση του CEO μετά από την αποχώρηση του Δ. Μαντζούνη, μαζί με τον CFO της τράπεζας, Βασίλειο Ψάλτη.

Μετά την παραίτηση του Γ. Αρώνη από τη διεκδίκηση της θέσης του CEO, μοναδικός υποψήφιος για τη θέση παραμένει ο κ. Ψάλτης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, στοιχείο το οποίο του έδινε προβάδισμα στην φημολογία του τελευταίου διαστήματος για την κούρσα διαδοχής.

Σημειώνεται ότι μεθαύριο αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank και στη συνέχεια η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του γ΄ τριμήνου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα