Απομάκρυνε τους μετριοπαθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση της Ακρίτα στον Σαββόπουλο

από fimotro

Τις επιθέσεις στον Διονύση Σαββόπουλο, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καστοριά. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα trolls του ότι λοιδόρησαν και στοχοποίησαν με απόλυτα συστηματικό τρόπο τον γνωστό καλλιτέχνη. Σύμφωνα με τους αναλυτές ο πρωθυπουργός ευνοήθηκε από την επίθεση των ακραίων του ΣΥΡΙΖΑ στον Σαββόπουλο. Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει συμπάθειες στους μετριοπαθείς κι αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα troll τους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω για ένα κόμμα που, όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζουν την άποψή τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει «ξέρετε ρε παιδιά, το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, υπάρχουν και άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα, εδώ, σε αυτόν τον τόπο, και που μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας μας», έρχονται τώρα όλοι αυτοί και τους στοχοποιούν και τους λοιδορούν”.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις κρίσεις που είχε να διαχειριστεί κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο. «Τότε δώσαμε μια μεγάλη μάχη και η Ελλάδα προστάτευσε τα σύνορά της», είπε. Τότε, πρόσθεσε, πείσαμε την Ευρώπη ότι πρέπει να προστατεύσει τα εξωτερικά της σύνορα.

Αναφέρθηκε και στην πανδημία. «Τότε πήρα την πιο δύσκολη απόφαση όταν σε μια ημέρα αναγκάστηκα να κλείσω την χώρα αλλά σταθήκαμε κοντά στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και κρατήσαμε όρθιο τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας». Σήμερα, η Ελλάδα, μπορεί να κοιτάξει τους βορειοευρωπαίους γείτονές μας και να τους πει εμείς έχουμε διπλάσια ανάπτυξη από εσάς.

«Χρειάστηκε να διαχειριστούμε έναν πολύ επιθετικό και εριστικό γείτονα. Εγώ ξέρω τι περάσαμε το καλοκαίρι του 2020 όταν φτάσαμε μια ανάσα από ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο», είπε και πρόσθεσε: «Θωρακίσαμε την χώρα αμυντικά χωρίς στην στήριξη της αντιπολίτευσης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα