Απολογείται σήμερα ο ψευτογιατρός – Στον ανακριτή για 12 δολοφονίες

από fimotro

Συμπληρωματική απολογία δίνει σήμερα ο 47χρόνος, επονομαζόμενος, ψευτογιατρός, που βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών. Ήδη έχει ζητήσει δύο φορές προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Ο ψευτογιατρός αφού πρώτα έπειθε τα ανυποψίαστα θύματα του να ακολουθήσουν το πλάνο θεραπείας που τους πρότεινε, στην συνέχεια τους έστελνε τα αποστάγματα με δέμα.

Μάλιστα, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ο 47χρόνος όπως έχει καταγγελθεί από θύματα του συνεχίζει να επιμένει πως μόνο εκείνος γνωρίζει την ενδεδειγμένη θεραπεία. Ο ψευτογιατρός κατηγορείται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος. Εις βάρος του απειλούνται ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα προσκαίρου καθείρξεως μέχρι δεκαπέντε ετών.

Στη λίστα των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχουν προστεθεί δεκαπέντε ακόμα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για συνέργεια στις πράξεις του 47χρόνου. Ιατροί, νοσηλευτές, μοναχοί και ένας πρώην υπουργός έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις από τις δικαστικές αρχές για τη συνεργασία τους με τον ψευτογιατρό. Όλοι έχουν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα