Αποκαλύφθηκε ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον Άρτσι στο Παλάτι

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αποκαλύφθηκε τελικά το πρόσωπο το οποίο έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι. Η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, «έδωσε» τον άνθρωπο μέσα από το Παλάτι που κατηγορήθηκε ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον γιό της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι. Βέβαια, η εκδοχή της είναι λίγο διαφορετική.

Στην συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στην Όπρα ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν ότι όταν ήταν έγκυος εκφράστηκε από μέλος της οικογένειας ανησυχία για το χρώμα του παιδιού. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν είχε κατονομάσει το πρόσωπο αυτό.

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ  όμως ήρθε να λύσει τον γρίφο, αφού όπως ισχυρίστηκε πηγή από το παλάτι αποκάλυψε το μέλος που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο.

Κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι, η πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη η συγγενής που εξέφρασε τις ανησυχίες της για το χρώμα του Άρτσι. Πρόσθεσε όμως ότι στην πραγματικότητα υπήρξε μία παρανόηση σχετικά με τη δήλωση της θείας του Χάρι, αφού δεν ήταν το χρώμα που την ενόχλησε, αλλά ο προβληματισμός της σχετικά με την έλλειψη θέλησης από την πλευτά της Μέγκαν να σεβαστεί το πολιτιστικό πλαίσιο και τους θεσμούς της βασιλικής οικογένειας.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς της Κάμπελ.

Μιλώντας στο podcast ανέφερε ότι «άδικα κατηγορούν την πριγκίπισσα Άννα». «Υπήρξε μία παρανόηση κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικά με τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ Βρετανών και Αμερικανών», είπε και συνέχισε: «Η πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι εάν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά, θα προέκυπταν σοβαρά προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της αποφασιστικότητας της να εκτιμήσει τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ των δύο λαών. Έτσι, θα ήταν δύσκολο να σεβαστεί πραγματικά τις αξίες και τους θεσμούς του παλατιού».

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ σημειώνει ότι κανένας δεν θα έπρεπε να κατηγορείται για ρατσισμό. Απλώς η πριγκίπισσα Άννα εξαρχής δεν ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος. «Είναι λάθος για την χώρα», έλεγε. Η Κάμπελ ήρθε να απαντήσει σε αυτή τη δήλωση με το εξής σχόλιο: «Τελικά, αποδείχθηκε αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα