Αποδοκίμασαν άγρια τον Βαρεμένο στη Μελβούρνη

από fimotro

Τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να πάνε πουθενά

Έτρεχε να φύγει για να μην τον δείρουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά πουθενά δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μέλος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών. Ούτε καν στο εξωτερικό… Σύμφωνα με βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, ο Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος βαρεμένος φυγαδεύτηκε κάτω από εντονότατες αποδοκιμασίες ομογενών, από την παρέλαση στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Τα επεισόδια εξελίχθηκαν υπό την παρουσία μελών της πολιτικής ηγεσίας της Αυστραλίας, καθώς στην παρέλαση παραβρέθηκαν η πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτώριας Daniel Andrews και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης  Michael O’ Brien και ομογενείς πολιτικοί.

Ο Γιώργος Βαρεμένος είχε μεταβεί στην Αυστραλία προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σε χτεσινές του δηλώσεις από τη Μελβούρνη είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ως τη “μεγαλύτερη διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας από το 1974”- δηλώσεις που εκ του αποτελέσματος  φάνηκε ότι εξέγειραν το κοινό αίσθημα της ομογένειας.

Μετά το πέρας της παρέλασης ο κ. Βαρεμένος ξεκίνησε την ομιλία του, η οποία διακόπηκε κάτω από εντονότατες αποδοκιμασίες. Τότε η ασφάλεια του τον απομάκρυνε από τον χώρο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μια ήμερα νωρίτερα τόσο στον Γιώργο Βαρεμένο, όσο και στο Έλληνα πρόξενο στη Μελβούρνη, Δημήτρη Μιχαλόπουλο, δεν επετράπη να παραστούν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια της ίδρυσης της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτώριας “ο Παπαφλέσσας”, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε ανεπιθύμητος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα