Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την παραίτησή του από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Four Seasons Astir Palace Hotel υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κουτσιβίτης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιος θα τον διαδεχτεί.

Ο κ. Κουτσιβίτης είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της “Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης”, ακριβώς πριν δυο χρόνια, τον Ιούλιο του 2017.

Σημειώνεται ότι η επένδυση της Astir, που ξεπερνά τα 650 εκατ. ευρώ (ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα 444 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ), συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή με την παρουσία της Four Seasons για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης εξαγοράστηκε τον Οκτώβριο του 2016 από το επενδυτικό κεφάλαιο Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, με τη συμβολή της AGC Equity Partners με έδρα στο Λονδίνο, και τη συμμετοχή δύο κρατικών κεφαλαίων από το Αμπου Ντάμπι και το Κουβέιτ, αραβικών κεφαλαίων και της τουρκικής Dogus Group.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα