Από τον Μάιο τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν και φέτος τα οχήματά τους , πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, θα έχουν από τον Μάιο χιλιάδες ιδιοκτήτες που τα έχουν θέσει ηλεκτρονικά σε ακινησία. Η διαφορά φέτος είναι ότι δεν υπάρχει πέναλτι καθώς δεν θα υπάρχει η επιπλέον επιβάρυνση του ενός μήνα ενώ το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Η διαδικασία και η πληρωμή του ποσού θα γίνεται μέσω Taxis.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούσαν να παραδώσουν τις πινακίδες ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myCar». Οι πινακίδες δεν παραδόθηκαν στην εφορία, αλλά οι κάτοχοι των οχημάτων τις κράτησαν στο σπίτι τους. Επομένως όταν αποφασίσουν να άρουν την ακινησία για ορισμένο χρονικό διάστημα, θα μπορούν κάνοντας χρήση των κωδικών TaxisNet να μπαίνουν στην πλατφόρμα, να επιλέγουν το όχημα που θέλουν να θέσουν σε κυκλοφορία, πληρώνοντας το ποσό που αναλογεί για τους μήνες που επιθυμούν.

Πρώτα θα πραγματοποιείται έλεγχος εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο και κατόπιν θα υποβάλλεται το αίτημα  για άρση της ακινησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα