Απίστευτο: Στην ΕΡΤ κόβουν εκπομπές με δυνατή τηλεθέαση και χαμηλό κόστος και προωθούν πανάκριβες παραγωγές αμφιβόλου αποτελέσματος

από fimotro

Εάν μάθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τι γίνεται το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ θα ακολουθήσουν δράματα!

Με το έτσι θέλω και με το πείσμα κάποιων υπεύθυνων που διαχειρίζονται το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου, είναι σε εξέλιξη αυτές τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές συμφωνίες που θα εγείρουν πελώρια ερωτηματικά στο ευρύ κοινό και θα απασχολήσουν εκτός από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με απόφαση και εισήγηση του αρμόδιου για τα κοστολόγια των παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση Νίνο Ελματζιόγλου, προωθείται με ταχύτητα για έγκριση από το δ.σ της ΕΡΤ πανάκριβη παραγωγή που εισηγήθηκε η γνωστή σε όλους στο κρατικό ίδρυμα κ. Λάσκαρη με κοστολόγιο τριπλάσιο των υπαρχουσών μουσικών εκπομπών της ΕΡΤ.

Με απλά λόγια πάει φούλ για έγκριση με τη σύμφωνη γνώμη του Ελματζιόγλου παραγωγή που θα κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο κοντά στο  1, 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (34.000 ευρώ κόστος την εβδομάδα) την ώρα που υπάρχουν ανάλογες εκπομπές με 14.000 ευρώ την εβδομάδα και οι οποίες ανταγωνίστηκαν στα ίσα σε τηλεθέαση όλη τη σεζόν,  τόσο το στην «Υγειά μας Ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΙ  όσο και την αντίστοιχη εκπομπή «Σπίτι με το Mega» στο Μεγάλο Κανάλι.

Κύριε Ζούλα επειδή είστε γνωστός για την εντιμότητα σας και επειδή ο ρόλος σας στη δημόσια τηλεόραση είναι πάνω απ όλα η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, μην αφήσετε να παρθούν αμφιλεγόμενες αποφάσεις που θα ζημιώσουν την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης και θα προξενήσουν επικοινωνιακή ζημιά στον Οργανισμό τον οποίο ζεί με το υστέρημα του ο ελληνικός λαός.

Πηγή: Bigpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα