Απίστευτες καταγγελίες για οικιακή βοηθό που ναρκώνει ηλικιωμένους

από fimotro

Πώς παγιδεύει τα θύματά της

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τη δράση της οικιακής γηροκόμου που δίνει ναρκωτικές ουσίες σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει, αφήνοντάς του στη συνέχεια αβοήθητους με συμπτώματα εγκεφαλικού από το δηλητήριο που τους χορηγεί.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Η κόρη του 92χρονου θύματος δήλωσε «ο πατέρας μου είναι 92 χρόνων. Τι του χορήγησε; Τι του χορήγησε; Μιλούμε για έναν άνθρωπο 92 ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του, δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναικά αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη.

Μια ώρα ήταν αρκετή για να τον ναρκώσει

Όλα άρχισαν πριν από 15 ημέρες, όταν η κόρη του θύματος αναζήτησε νοσοκόμα για να προσέχει τον κατάκοιτο πατέρα της, τις πρωινές ώρες που θα βρίσκεται στη δουλειά.

Ζήτησε βοήθεια από συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο την παρέπεμψε σε μια γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία δεν μπορούσε και της σύστησε την νοσοκόμα με το δηλητήριο, ως επαγγελματία νοσοκόμα και αξιόπιστη.
 
Η κόρη του 92χρονου θύματος  «η ξαδέρφη μου λοιπόν μου είπε ότι η κοπέλα που ήξερε πάρα πολύ καλά και την έλεγαν Άννα, δεν μπορούσε και μου συστήνει μια άλλη κυρία που την έλεγαν Ελένη. Μου είπε ότι είναι από την Γεωργία, από τη Τιφλίδα, ότι έχει τρία μεγάλα παιδιά, ότι ήταν νοσοκόμα εκεί πέρα και τώρα εργάζεται εδώ και 7 χρόνια στην Ελλάδα. Της ζήτησα αν έχει άδεια παραμονής μου είπε ότι δεν έχει και κανείς δεν της έχει ζητήσει τόσα χρόνια».

Η γηροκόμος κέρδισε την κόρη του θύματος με την ευγένεια και την εμπειρία της και παρουσιάστηκε στο σπίτι της στο Μαρούσι στις 8 το πρωί για να φροντίσει τον 92χρονο κατάκοιτο. Δύο ώρες αργότερα όταν η γυναίκα τηλεφώνησε στο σπίτι της για να ελέγξει πως είναι ο πατέρας της, βρήκε κλειστό το τηλέφωνο της γηροκόμου.

«Παίρνω τηλέφωνο δέκα και δέκα για να δω πως τα πηγαίνουνε μαζί. Δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο. Ο πατέρας όταν τον άφησα μιλούσε κανονικά, είχε πάρει το πρωϊνό του, ήταν μέσατη τρελή χαρά, ακινητοποιημένος όμως στο κρεβάτι με ένα γύψο που πιάνει όλο το αριστερό του πόδι. Δεν μπορεί να κατέβει. Αρχίζω να ανησυχώ, παίρνω αυτή τηλέφωνο, έλεγε ότι είναι κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα