Απεβίωσε ο γνωστός ασφαλιστής Σταμάτης Συγγρός

από fimotro

Η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. Σταμάτη Συγγρού, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 5/1, σε ηλικία μόλις 50 ετών.

Ο Σταμάτης Συγγρός ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση στον ασφαλιστικό χώρο το 1988 και για 20 χρόνια εργάστηκε σε 2 μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και Διευθυντής Καταστήματος.

Το 2008 ήταν μια χρονιά σταθμός στην καριέρα του καθώς ήταν εκ των συνιδρυτών εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην οποία κατείχε την θέση του President & Commercial Director.

Εκτός όμως από την πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα, ο Σταμάτης Συγγρός ασχολήθηκε ενεργά όλα αυτά τα χρόνια με τα προβλήματα του ασφαλιστικού κλάδου και την εκπροσώπηση επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θέση που υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος έως την τελευταία στιγμή.

Ο Σταμάτης Συγγρός παντρεύτηκε το 1997 και απέκτησε τρεις γιούς, τον Σταύρο τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη.

Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Η κηδεία του Σταμάτη Συγγρού θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, ενώ την ίδια ημέρα η σημαία στο κτίριο του Ε.Ε.Α. θα κυματίζει μεσίστια ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του εξαίρετου συναδέλφου και φίλου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», εκπρόσωπος της οποίας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα