Απάτη με λεία 52.000 ευρώ σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο

από Philippos

Οργιάζουν οι επιτήδειοι που εξαπατούν επιχειρηματίες που απασχολούνται στον τουρισμό
Οργιάζουν οι επιτήδειοι που εξαπατούν επιχειρηματίες που απασχολούνται στον τουρισμό, καθώς πλέον έβαλαν στο στόχαστρό τους και τα μεγάλα ξενοδοχεία γνωστών ομίλων στην Κρήτη. Ένα από αυτά «έχασε» 52.000 ευρώ από υποτιθέμενο πελάτη, ενώ ένα άλλο έσωσε την τελευταία στιγμή ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό.

Και τα δυο ξενοδοχεία βρίσκονται στο Ρέθυμνο και ο υποτιθέμενος παραθεριστής τηλεφώνησε στα λογιστήρια, ζητώντας τους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε το αντίτιμο για να κάνει κράτηση δωματίου. Στο ένα ξενοδοχείο, η υπάλληλος του έδωσε τους κωδικούς e-banking με αποτέλεσμα ο δράστης να μεταφέρει από τον λογαριασμό το ποσό των 52.000 ευρώ!

Με το ίδιο πρόσχημα τηλεφώνησε άγνωστος στην Γερμανίδα ιδιοκτήτρια του δεύτερου ξενοδοχείου στην Αργυρούπολη του Ρεθύμνου, όμως εκείνη αντιλήφθηκε εγκαίρως τι επρόκειτο να συμβεί και φρόντισε να μπλοκάρει άμεσα τον λογαριασμό της, σώζοντας έτσι τα 70.000 ευρώ που περιείχε! Και για τα δυο περιστατικά έχει ξεκινήσει έρευνα από την Ασφάλεια Ρεθύμνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα