Απαραίτητη η δήλωση Υγείας για τη πρώτη μεγάλη έξοδο του καλοκαιριού

από fimotro

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε νωρίς το πρωί σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ενόψει της εξόδου του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Ο υπουργός κάλεσε επιβάτες και πληρώματα να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας «για να έχουμε ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι» ενώ τους προέτρεψε, αν δεν το έχουν πράξει ήδη, να εμβολιαστούν, καθώς όπως τόνισε «θα συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στη θωράκιση της υγείας τους, της υγείας των νησιωτών και στην προστασία συνολικά της κοινωνίας μας».

Η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς, παραδοσιακά, το Τριημέρο του Αγίου Πνεύματος: είναι η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση Υγείας που είναι απαραίτητη για την επιβίβαση τους ανεξάρτητα αν κάποιος διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid η μοριακό test.

Η πληρότητα των πλοίων παραμένει στο 85% για αυτά που διαθέτουν καμπίνες και στο 80 χωρίς καμπίνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα