Απάντηση με κλάματα από τη Σάνα Μάριν: Είμαι άνθρωπος, θέλω χαρά, φως και ευχαρίστηση

από fimotro

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν με δάκρυα στα μάτια υπεραμύνθηκε της επιθυμίας της για “χαρά” και “ζωή” έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει και να διασκεδάζει.

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών», είπε, με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

«Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά» πρόσθεσε.«Νομίζω ότι ο φινλανδικός λαός έχει κουραστεί αρκετά από το γεγονός ότι αυτό το θέμα συζητείται μέρα με τη μέρα δημοσίως. Φυσικά, είμαι επίσης πολύ κουρασμένη να το εξετάζω με τόση λεπτομέρεια. Είμαι άνθρωπος και μερικές φορές μου λείπει η χαρά, το φως και η διασκέδαση. Στον κύκλο των φίλων μου περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Υπάρχουν οδοντίατροι, νοσηλευτές, δάσκαλοι. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι από τον πολιτιστικό τομέα, υπάρχουν επίσης άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν χαρακτηρίζω τους ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους. Θέλω να πιστέψω πως οι άνθρωποι θα δουν τι κάνουμε στη δουλειά παρά τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα