Απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό

από fimotro

Από τη 1.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 8.00 το πρωί

Δεκτή έγινε η εισήγηση για έκτακτα μέτρα με τα οποία θα αντιμετωπιστεί το σφοδρό κύμα του «Μπάλλου» που θα χτυπήσει την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα μέτρα πρότεινε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, στη βραδινή σύσκεψη με στελέχη της κυβέρνησης, του στρατού, της αστυνομίας και της αυτοδιοίκησης.

Έτσι διακόπτεται η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα του Κηφισού τη νύχτα και ιδιαίτερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1.00 μετά μεσάνυχτα μέχρι τις 8.00 το πρωί. Εισηγήθηκε επίσης να χρησιμοποιηθεί ο στρατός και η αστυνομία για να εξασφαλιστεί η μη πρόσβαση των πολιτών στον Κηφισό. Να σημειωθεί ότι η κατάσταση τόσο στον Κηφισό όσο και στον Ιλισό θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς το νερό έχει φτάσει σε μεγάλο ύψος, αν και αυτή τη στιγμή η στάθμη του έχει σταθεροποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα