Άντριου Τέιτ: Στο δικαστήριο με νέο αίτημα αποφυλάκισης – «Είμαι αθώος» φώναξε

Σε δικαστήριο της Ρουμανίας εμφανίστηκαν ο Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του, Τρίσταν, για να καταθέσουν νέα έφεση όσον αφορά στην κράτησή τους.

Με χειροπέδες στα χέρια, ο Άντριου Τέιτ φώναξε στους δημοσιογράφους, που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, πως είναι αθώοι. Τα αδέλφια κρατούνται από το τέλο Δεκεμβρίου, με τις κατηγορίες του βιασμού της και της εμπορίας ανθρώπων ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση.

Τον περασμένο μήνα, δικαστήριο παρέτεινε την κράτησή τους έως τον Φεβρουάριο. Η αστυνομία δεν έχει ασκήσει, ακόμη, δίωξη κατά των αδελφών που είχαν μετακομίσει στη Ρουμανία εδώ και πέντε χρόνια.

Καταθέτοντας έφεση κατά της παράτασης της προφυλάκισης την Τετάρτη, ο δικηγόρος του Τέιτ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε «νέα στοιχεία» για να αντικρούσει τα επιχειρήματα των εισαγγελέων.

«Τα θύματα αρνούνται κάθε αδίκημα – μόνο στο μυαλό της εισαγγελίας είναι ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα» είπε.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και η νέα, Αμερικανίδα, δικηγόρος τους. Πρόκειται για την Τίνα Γκλάντιαν η οποία έχει εμπειρία στην εκπροσώπηση προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ, όπως ο Μάικ Τάισον και Κρις Μπράουν.

Η απόφαση για την έφεση αναμένεται αργότερα σήμερα.

Related posts

Τούρκος ειδικός προειδοποιεί: Η Αγιά Σοφιά κινδυνεύει να καταρρεύσει – Πρέπει να κλείσει

Wagner: Μισθοφόρος σκότωσε την 4χρονη κόρη της συζύγου του

Μπομπ Μενέντεζ: Ορίστηκε η δίκη του

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα