Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

από fimotro

Ομάδα από αντιεμβολιαστές επιτέθηκε λεκτικά στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, όπως καταγγέλει η ίδια.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η κ. Μαστοράκου δήλωσε ότι το πρωί του Σαββάτου (18/12), κατά τη διάρκεια ημερίδας, της κοινοποιήθηκε πως είχε συγκεντρωθεί ομάδα αντιεμβολιαστών στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου διεξαγόταν η εκδήλωση. Η ομάδα αυτή απαιτούσε να της δώσει ψήφισμα, το οποίο ισχυριζόταν ότι «τα εμβόλια περιέχουν δηλητήριο».

Στο τέλος της ημερίδας, καθώς η κ. Μαστοράκη έβγαινε από το ξενοδοχείο μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, αρνήθηκε να παραλάβει το έγγραφο, καλώντας την ομάδα των αντιεμβολιαστών να το αποστείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο.

«Μου απάντησαν ότι δεν έχω μόνο εγώ δικαίωμα δημόσιου λόγου, αλλά κι εκείνοι και όταν έκανα να φύγω με αποκάλεσαν δολοφόνο και με κατηγόρησαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους» δήλωσε η κ. Μαστοράκου. Μάλιστα, όπως καταγγέλει, την ακολούθησαν μέχρι τον χώρο στάθμευσης, όπου επενέβη η ασφάλεια και διέφυγε με ταχύτητα, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

«Αύριο θα καταφύγω στον εισαγγελέα να πιστοποιήσω το συμβάν και θα ζητήσω προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί ποια είναι αυτή η ομάδα και να αποδείξουν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτά που λένε, τα οποία είναι απαράδεκτα», τόνισε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Η κ. Μαστοράκου εμφανίζεται στα 11’40” από την έναρξη του βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα