Αντιδράσεις από την εκκλησία για το νέο τραγούδι του Χρ. Δάντη, «Δεν υπάρχει Θεός»

από fimotro

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της εκκλησίας για το τραγούδι του Χρήστου Δάντη. Αρχδιμανδρίτης καλεί τον τραγουδιστή να αφαιρέσει το τραγούδι από το YouTube.

Αντιδράσεις στους κόλπους της εκκλησίας έχει προκαλέσει το τραγούδι του Χρήστου Δάντη με τίτλο «Δεν υπάρχει θεός».

Οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Ζιόμπολα και αυτό γιατί οι στίχοι ανάμεσα σε άλλα αναφέρουν: «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε. αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς».

Ο Ντεκτάριος Ζιόμπολας λοιπόν ανέφερε στο eReportaz.gr: «Αυτό είναι φοβερό. Πολύ προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο. Ντροπή του κου Δάντη. Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, αλλά δεν μπορείς να θίγεις. Τι πήγες να κάνεις δηλαδή; Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος. Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο και είσαι κατακριτέος. Ντροπή και αίσχος ένας Έλληνας να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον να σεβαστείς την ποιότητα των Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν».

Ο πατέρας Νεκτάριος, μάλιστα, ζητά από τον Χρήστο Δάντη να κατεβάσει το τραγούδι από το Youtube: «Καλώ τον κύριο Δάντη να ανακαλέσει και οπωσδήποτε να αποσύρει το τραγούδι. Το παράκανε και μηδένισε το δημιουργό του κόσμου. Οπωσδήποτε η Εκκλησία θα αντιδράσει και είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει και όλος ο κόσμος». Εκκλησιαστικοί κύκλοι ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του τραγουδιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα