Ανθυπαστυνόμος μέλος της μεγάλης συμμορίας των Ρομά που ρήμαζε σπίτια

από fimotro

Νέες αποκαλύψεις για τη μεγάλη συμμορία των Ρομά που είχε διαπράξει δεκάδες διαρρήξεις σπιτιών σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, μέλος της συμμορίας ήταν ένας ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε τμήμα Ασφαλείας της Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο ανθυπαστυνόμος είχε επαφή με ένα από τα μέλη της συμμορίας που είναι Ιρακινός και έχει συνεργείο αυτοκινήτων. Ο συγκεκριμένος έδινε στη συμμορία έναντι αμοιβής αυτοκίνητα προκειμένου να κάνουν τις διαρρήξεις και τις κλοπές στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι δράστες στη συνέχεια του τα επέστρεφαν και μετά ο Ιρακινός επικοινωνούσε με τον ανθυπαστυνόμο προκειμένου να κάνει, έναντι αμοιβής, το εξής.

Επειδή υπήρχε ο φόβος κάποιος να έχει δει το αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί σε μια διάρρηξη, να έχει κρατήσει τον αριθμό και να τον έχει δώσει στην αστυνομία, αυτό αυτομάτως θα σήμαινε πως από εκείνη τη στιγμή το συγκεκριμένο όχημα θα “απασχολούσε” την ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι ο ανθυπαστυνόμος έμπαινε στο ηλεκτρονικό σύστημα της αστυνομίας police online, πληκτρολογούσε τις πινακίδες και έβλεπε αν υπήρχε τέτοια καταχώριση και άρα αν κάποιο αυτοκίνητο θεωρείται ύποπτο και θα το αναζητούσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανθυπαστυνόμος δεν έχει συλληφθεί, ωστόσο το όνομά του περιλαμβάνεται στη δικογραφία και για το θέμα έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα