Ανθρώπινο κατασκεύασμα ο κορονοϊός υποστηρίζει πρώην επικεφαλής της ΜΙ6

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την εκτίμηση ότι ο κορωνοϊός είναι φτιαγμένος από ανθρώπινο χέρι και ότι ξέφυγε από ατύχημα σε Κινεζικό εργαστήριο,διατύπωσε πρώην επικεφαλής της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας MI6.

Ο Sir Richard Dearlove, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής της MI6 κατά το διάστημα 1999 – 2004, μιλώντας στην εκπομπή Planet Normal, επικαλέστηκε «επείγουσα αναφορά» υπογεγραμμένη από δύο καθηγητές – τον Angus Dalgleish του St George’s Hospital, του πανεπιστημίου του Λονδίνου και του Νορβηγού ιολόγου, Birger Sorensen οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο κορωνοϊός είναι ανθρώπινο κατασκέυασμα.

Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της MI6 ,Sir Richard Dearlove η Κίνα θα πρέπει να πληρώσει αποζημιώσεις για την έκθεση εκατομμυρίων ανθρώπων στον ιό και τις ζημίες που υπέστη η παγκόσμια κοινότητα.

Ο ίδιος πάντως, απορρίπτει τη θεωρία ότι όλα ξεκίνησαν από ατύχημα.  Εκτιμά ότι στο εργαστήριο της Γιουχάν γίνονταν μυστικά πειράματα με νυχτερίδες και με κάποιο τρόπο ο ιός ξέφυγε με τα γνωστά αποτελέσματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα