Ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή – Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ

από fimotro

Ανοικτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα αλλά και η πλειοψηφία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, καθώς τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο που θα ισχύσει μέχρι και το τέλος των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού συλλόγου Αθηνών θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα.

Βάσει του ωραρίου που ισχύει από σήμερα τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά και την ερχόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ενώ θα είναι κλειστά τόσο το Σαββατοκύριακο 25-26 Δεκεμβρίου όσο και στις 1-2 Ιανουαρίου.

Tο προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2021, έχει ως εξής:

Image

Ποια σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα είναι ανοικτά από τις 11:00 ως τις 18:00, τα Σκλαβενίτης θα παραμείνουν κλειστά, από την αλυσίδα MyMarket θα λειτουργήσουν συγκεκριμένα από τις 10:00 ως και τις 15:00, όπως και από την αλυσίδα Μασούτης που επίσης θα είναι συγκεκριμένα ανοικτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα