Ανοίγουν τα ΚΤΕΟ από Δευτέρα

από fimotro

Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από το ΥΜΕ, ξεκινά η λειτουργία των ΚΤΕΟ σε όλη την επικράτεια από Δευτέρα 14/12/2020 ώρα 06:00, τονίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, προσθέτοντας ότι αναμένεται εντός των επόμενων ωρών σχετικό ΦΕΚ και εγκύκλιος του ΥΜΕ.

Σε αυτά τα πλαίσια υπενθυμίζεται ότι όλα τα δελτία ελέγχου ΚΤΕΟ και οι Κάρτες Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ) που έληξαν ή λήγουν εντός του χρονικού διαστήματος από 31/10/2020 έως και 13/12/2020, παρατείνεται η ισχύς τους κατά 70 ημέρες από την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης τους. Συνεπώς οι έλεγχοι αυτών των οχημάτων θα θεωρούνται εμπρόθεσμοι για διάστημα 70 ημερών από την ημερομηνία λήξης τους.

Συστήνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους οδηγούς να σπεύσουν να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους στα ΚΤΕΟ επιλογής τους καθώς αφενός το ραντεβού ΚΤΕΟ αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία βάσει κανόνων ΕΟΔΥ, αφετέρου διότι αναμένεται ένταση διεργασιών στα ΚΤΕΟ τις επόμενες εβδομάδες και έως τα μέσα Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί θα πρέπει πρωτίστως να κλείσουν απαραιτήτως το ραντεβού τους στο ΚΤΕΟ και να αποστέλλουν τον απαραίτητο ΚΩΔΙΚΟ 2 με SMS στο 13033 προκειμένου να μεταβούν στα ΚΤΕΟ.

Υπολογίζεται ότι λόγω της αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 6/11/2020 βρίσκονται σε αναστολή πάνω από 250.000 τεχνικοί έλεγχοι ΚΤΕΟ & Καρτών καυσαερίων οι οποίοι θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός της προθεσμίας παράτασης των 70 ημερών, παράλληλα με τους τεχνικούς ελέγχους κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα