Ανοίγει η ψαλίδα της διαφοράς του Μητσοτάκη από τον Τσίπρα και στο γκάλοπ του Alpha (κάρτες)

από fimotro

Οι πολίτες αποδοκιμάζουν την αντιπολιτευτική τακτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Διευρύνει το προβάδισμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με το β’ μέρος της δημοσκόπησης της Alco για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.
H διαφορά του πρωθυπουργού ανέρχεται πλέον στις 11 μονάδες (από τις 9 που ήταν τον Σεπτέμβριο), καθώς το 31% των πολιτών δηλώνει ότι τον εμπιστεύεται περισσότερο ως πρωθυπουργό έναντι 20% που εκφράζει την προτίμησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται ικανότερος να αντιμετωπίσει τις κρίσεις στην ενέργεια, την ακρίβεια αλλά και στα ελληνοτουρκικά από τον Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα στο ερώτημα ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να διασφαλίσει περισσότερο τη στήριξη της κοινωνίας σε σχέση με τη θέρμανση, το 33% δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 24% ο Αλέξης Τσίπρας και το 36% κανένας από τους δύο.
Για την ακρίβεια το 32% λέει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να την αντιμετωπίσει καλύτερα, έναντι 22% του Τσίπρα και 40% που δηλώνει κανένας.
Για τα ελληνοτουρκικά το 43% θεωρεί πως ο πρωθυπουργός είναι αυτός που μπορεί να τα χειριστεί καλύτερα, έναντι 17% του Αλέξη Τσίπρα και 30% που αναφέρει κανένας.

Δείτε όλες τις κάρτες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα