Ανησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή συμμετοχή στην επίσκεψη Τσίπρα στις Σέρρες

από fimotro

Μετά την μικρή συμμετοχή στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο, απογοητευτική ήταν και η συμμετοχή στην περιοδεία Τσίπρα στις Σέρρες

Μετά την εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή των στελεχών και των ψηφοφόρων στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο της προηγούμενης Τετάρτης στο οποίο συμμετείχαν μόλις 1.,500 άτομα, ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα στην περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες. Στο πλαίσιο των περιοδειών του οι κάτοικοι της περιοχής δεν έδειξαν και ιδιαίτερη θέρμη να παραβρεθούν στις ομιλίες του.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την παρουσία του στην πόλη με συνάντηση στο Άγαλμα Μπακιρτζή, προκειμένου να κατευθυνθεί στη συνέχεια στην κεντρική αγορά της πόλης.

Ακολούθησαν συναντήσεις στο Εργατικό Κέντρο Σερρών και συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων. Όμως στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση στην πόλη των Σερρών, όπως φαίνεται και στη συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση.

Οι πολίτες που επέλεξαν να δώσουν το «παρών» στην περιοδεία του κ. Τσίπρα στην αγορά της πόλης ήταν ελάχιστοι, και ο προβληματισμός μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλος. Και αυτό διότι διαπιστώνουν και με τα ίδια τους τα μάτια ότι αυτά που οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν δεν απέχουν της πραγματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα