Ανησυχία για τον θρυλικό Πελέ – θα περάσει τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο

από Philippos

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο του Σάο Πόλο δήλωσε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξελίξεις και σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει o «θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Πελέ όπως ανακοίνωσε η κόρη του, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πόλο ανακοίνωσε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του 82χρονου Πελέ παρουσιάζει εξελίξεις και σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Γιαυτό ο ασθενής παραμένει κλινήρης σε απλό δωμάτιο, υπό την απαιτούμενη προσοχή της ιατρικής ομάδας και αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι τις γιορτινές ημέρες.
Ανησυχία για τη σοβαρότητά της κατάστασης προκαλεί και η ανάρτηση της κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο στο Instagram που εκτός των άλλων έγραψε ότι ότι: «Τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας έχουν ανασταλεί. Αποφασίσαμε με τους γιατρούς ότι για διάφορους λόγους θα ήταν καλύτερα για εμάς να μείνουμε στο νοσοκομείο… Η αγάπη σας γι ‘αυτόν, οι ιστορίες σας και οι προσευχές σας είναι μια τεράστια παρηγοριά, επειδή γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα