Ανοίγουν την Τετάρτη τα σχολεία

από fimotro

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τέλειωσαν και οι μαθητές αύριο Τετάρτη 7 Ιανουαρίου επιστρέφουν στα θρανία.

Ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων» που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας σε ορισμένους δήμους τα σχολεία δεν θα ανοίξουν αύριο, λόγω των προβλημάτων που παραμένουν.

Πρόκειται για τα σχολεία των δήμων, Ανωγείων, Μυλοποτάμου και Οροπεδίου Λασιθίου στην Κρήτη, όπου οι βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα.

Πιο αναλυτικά:

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία από αύριο μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, σύμφωνα με το Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, λόγω προβλημάτων που έχουν καταγραφεί σε σχολικές υποδομές αλλά και λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στον Δήμο.

Δήμος Μυλοποτάμου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπεύθυνου Παιδείας Δήμου Μυλοποτάμου Μανούσου Κλάδου μετά την απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινου αποφασίστηκε ότι: «τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων».

Δήμος Ανωγείων

Κλειστός θα είναι αύριο, και ο παιδικός σταθμός του Δήμου θα είναι κλειστός ενώ ανάλογα με τη πορεία των φαινομένων θα ληφθεί ανάλογη απόφαση τις επόμενες ώρες και για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Βίλια Αττικής

Με απόφαση της δημοτικής Αρχής τα σχολεία στις περιοχές Βιλίων και Ερυθρών θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

Πότε είναι η επόμενη σχολική αργία

Η επόμενη αργία που θα μείνουν προγραμματισμένα κλειστά τα σχολεία, είναι η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ενώ ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, η οποία είναι στις 2 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα