Άνετο προβάδισμα με 7,3% της ΝΔ, εν μέσω αποκαλύψεων για τις υποκλοπές

από fimotro

Στα όρια του στατιστικού λάθους οι απώλειες του κυβερνητικού κόμματος – Στο 23% έχει κολλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Άνετο προβάδισμα με 7,3% που όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα διευρύνεται, διατηρεί η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζοντας άνετη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου επι των εγκύρων στην δημοσκόπηση της ALCO που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ επί των εγκύρων παρέμεινε σταθερό στο 11,4%, ενώ πτώση εντός των ορίων του στατιστικού λάθους σημειώνουν τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής, με το ΜεΡΑ25 να καταγράφεται μάλιστα στο 2,7%, πράγμα που σημαίνει ότι «παίζεται» σε αυτή την συγκυρία ακόμα και η είσοδός  του στη Βουλή.  Οριακή άνοδο στο 2,1% σημειώνει το κόμμα  «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη στην πρόθεση ψήφου επί  των εγκύρων, μένοντας πάντως  μακριά από το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.
Τα κυβερνητικά ποσοστά «τονώνει» το «καλάθι  του νοικοκυριού» – καθώς το 32% θεωρεί ότι πετυχαίνει «πολύ ή αρκετά» να  καλύψει τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού.

Picture6
Picture7
Picture8
Picture9
Picture10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα