Ανεπαρκή αποκαλούν τον Κικίλια οι “γαλάζιοι” γιατροί

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Βαρύ το κλίμα και στο Μαξίμου για τον υπ. Υγείας

Ο χειρισμός στο θέμα των ιδιωτών γιατρών ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε. Η αλήθεια είναι ότι η πολιτική ανεπάρκεια του Κικίλια βολεύει πολλούς στην κυβέρνηση γιατί θα του φορτώσουν ενδεχόμενες αποτυχίες ώστε στον επόμενο ανασχηματισμό να αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο η αδυναμία του να διαχειριστεί κρίσεις έχει επισημανθεί από συνεργάτες του πρωθυπουργού που κάνουν ότι μπορούν για να μαζέψουν τις αποτυχίες.

Ένα παραδοσιακό επιστημονικό προπύργιο της ΝΔ και της ευρύτερης κεντροδεξιάς ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια τον αποκαλεί ανεπαρκή και ζητεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Προκειμένου να αποφευχθεί επιδείνωση της σοβαρής υγειονομικής κρίσης, το ΔΣ του ΠΙΣ ζητά άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας προκειμένου να συζητηθούν βιώσιμες λύσεις στο πρόβλημα, του οποίου η διαχείριση από τον υπουργό Υγείας μέχρι στιγμής είναι ανεπαρκής», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διαχωρίζει τη θέση του από την ανακοίνωση του ΠΙΣ.
Διευκρινίζει ότι η τελευταία ανακοίνωση του ΠΙΣ, είναι απόφαση του ΔΣ του ΠΙΣ, δεν έχει έγκριση της Ολομέλειας των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων και κατά συνέπεια του ΙΣΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα