Ανεπαρκές αποδείχθηκε και πάλι το επικοινωνιακό επιτελείο του Τσίπρα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ηλιόπουλος, Τζανακόπουλος και Κατρούγκαλος δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το κλίμα με τη “βίλα” του Σουνίου

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να πιστεύουν ότι τα σχόλια για τον πολιτικό ρόλο του Ηλιόπουλου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Χρόνια είχαμε να δούμε στο πολιτικό ρεπορτάζ έναν τόσο άνευρο και ανέκφραστο εκπρόσωπο Τύπου που να μην λέει απολύτως τίποτα στην κοινωνία. Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση έχει κυριαρχήσει πολιτικά τόσο στα ΜΜΕ όσο και στο διαδίκτυο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να κεφαλαιοποιήσει ούτε το παραμικρό από τα λάθη και τις αστοχίες της κυβέρνησης της ΝΔ.

“Φταίει μόνο ο Ηλιόπουλος;” θα ρωτήσει φυσιολογικά κάποιος καλόπιστος παρατηρητής. Όχι φυσικά. Πρωτίστως φταίει ο Τσίπρας που έχει εγκλωβιστεί σε πρόσωπα τα οποία είναι αντιπαθητικά στα αστικά στρώματα του πληθυσμού και στους μετριοπαθείς ψηφοφόρους. Ποιος πολίτης με κεντρώα και μετριοπαθή χαρακτηριστικά θα επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ όταν βλέπει στα τηλεοπτικά παράθυρα τον Τζανακόπουλο και τον Κατρούγκαλο; Απολύτως κανένας!

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας έχασε την ευκαιρία μετά τις εκλογές να αλλάξει σημαντικά πράγματα στα πρόσωπα που θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία του κόμματος με την κοινωνία. Έγινε μια προσπάθεια με τον Χαρίτση που έχει κεντρογενή πολιτικά χαρακτηριστικά και προέρχεται από την αγορά, αλλά τον έφαγαν στην πορεία οι σκληροί κομματικοί. Μόλις είδαν κάποιον που δεν προέρχεται από το κομματικό σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν σαν τα κοράκια να τον φάνε ζωντανό!

Αποτέλεσμα ήταν η πραγματική ένδοια στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που φάνηκε και αυτή τη φορά με το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο. Η ήττα που υπέστη συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας προσωπικά ήταν πολιτική και ήταν συντριπτική. Το επικοινωνιακό επιτελείο του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδείχθηκε πολύ λίγο για να διαχειριστεί μια τόσο σημαντική κρίση και ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένα θέμα, με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε το μεγαλύτερο θέμα της επικαιρότητας! Αστοχία πολιτικού υλικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα