Ανεμβολίαστη γιατρός του Βενιζελείου στην εντατική από κορωνοϊό

από fimotro

Στην Εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου βρίσκεται μία μικροβιολόγος που κόλλησε κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 60χρονη που εργάζεται στο νοσοκομείο ωστόσο δεν είχε εμβολιαστεί.

Η ίδια κόλλησε κορωνοϊό με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται – εξαιτίας και σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων που έχει – με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου.

«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί και την παρακολουθούμε στενά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής ΜΕΘ του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης.

Έξι άτομα στις ΜΕΘ του Βενιζελείου

Έξι άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου με τον μέσο όρο ηλικίας των ασθενών να έχει πέσει κατά πολύ.

«Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών με κορωνοϊό που εισάγονται στην Εντατική έχει πέσει. Αυτή τη στιγμή έχουμε στις εντατικές του νοσοκομείου έξι άτομα εκ των οποίων τα πέντε είναι ανεμβολίαστα ενώ ένα άτομο είχε λάβει μόνο την πρώτη δόση γεγονός που του δίνει μία προστασία της τάξεως του 30%», ανέφερε σχετικά ο κ. Κιούλπαλης.

Υπενθυμίζεται ότι από χθές μέχρι σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους πέντε άτομα από επιπλοκές του κορωνοϊού σε όλη την Κρήτη.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα