Ανδρουλακης: Θετικό το νομοσχέδιο για τις παρακολούθησης – Διαφωνεί με την τριετία

από fimotro

Αν και εμφανίσθηκε θετικός ως προς το νομοσχέδιο των υπουργείων Δικαιοσύνης και Επικρατείας για τις παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης εξακολουθεί να επιρρίπτει ευθύνες στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας μάλιστα ότι προχώρά στις αλλαγές αυτές πιεζόμενος από τις εξελίξεις και από μια ενδεχόμενη καταδίκη από την ΕΕ. Σημείωσε δέ οτι διαφωνεί με την τριετία που πρέπει να παρέλθει για να μπορεί να ενημερωθεί κάποιος

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega o Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίσθηκε να τάσσεται θετικά ως προς τις πιο πολλές εκ των διατάξεων του νομοσχεδίου που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση εκφράζοντας τη διαφωνία του όμως στο θέμα της τριετίας που τίθεται ως όριο. Παράλληλα όμως έδειξε να μην υιοθετεί τις λίστες των παρακολούθήσεων και να επιχειρεί να κρατήσει αποστάσεις από τον πόλεμο λάσπης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επανέλαβε όμως ότι ο ίδιος θεωρεί πως υπήρξε ένα κοινό κέντρο μιλώντας για την δική του περίπτωση όπου η επισύνδεση της ΕΥΠ συνέπεσε χρονικά με την προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης σε βάρος του ιδίου μέσω του κινητού τηλεφώνου του.

Τέλος κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες να πάει στις αρμόδιες αρχές αλλά δεν σχολίασε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την μη ύπαρξη στοιχείων, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Ματζουράνη καθώς και την ύπαρξη 3 ατόμων που είναι έτοιμα να καταθέσουν με την προϋπόθεση όμως πως θα λάβουν καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα παραπέμποντας στην υπόθεση Novartis και την σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα